Aluminium schuifpuien

Schuifpuien van schuifpuionline bieden de beste isolatie , een soepel bedieningsgemak en de grootste betrouwbaarheid van wat er op dit moment te koop is op schuifraamgebied . En dat allemaal voor een zeer gunstige prijs voor uw schuifpui. Of u nu kiest voor aluminium schuifpuien, een hefschuifpui of een schuifkieppui in alle gevallen bieden wij u een ruime keuze aan kleuren, vormen en indelingsmogelijkheden die precies passen bij uw terras, balkon of serre. Wij geven u het juiste advies en deskundige begeleiding bij uw aankoop, vanaf het allereerste advies over de aluminium schuifdeuren, tot aan het leveren van de schuifpuien.

Met een aluminium schuifpui zal er sprake zijn van een grote doorgang van binnen naar buiten met zeer veel lichtinval, ook als de schuifpui gesloten is.

Daarnaast zult u met een hefschuifpui of standaard schuifdeur uit een groot aantal slanke profielen kunnen kiezen waardoor het glasoppervlakte zo groot mogelijk blijft. U kiest bij uw renovatie of nieuwbouw op deze manier voor een tuingerichte woonkamer en haalt letterlijk buiten naar binnen en zo ontstaat er verbinding tussen huis en tuin. De unieke en degelijke wielen van het aluminium schuifpuisysteem zorgen voor een soepel lopend schuifraam. De eenvoud en het bedieningsgemak van onze aluminium schuifpuien en schuifwanden zorgen voor onbekommerd en jarenlang geruisloos schuifgemak.Met een aluminium schuifpui van schuifpuionline bespaart u eenvoudig ruimte en voorziet u in een royale doorgang naar uw terras of tuin.

Voor meer inspiratie?

bekijk ook onze;

Klantervaringen Inspiratie

Op maat gemaakt en naar uw wens

Alles is door ons op maat gemaakt en wordt gemoffeld in iedere gewenste ralkleur in een volledig onderhoudsvrij product waar u jarenlang zorgeloos schuifplezier van heeft.U kunt bij schuifpuionline naast een standaard schuifpui ook een aluminium hefschuifpui of een aluminium kiepschuifpui kiezen. Bij een hefschuifpui hef je het schuifgedeelte eerst op en vervolgens kunt u de schuifdeur gaan schuiven.

Bij een kiepschuifpui heeft u de mogelijkheid om de schuifdeur eerst te kiepen naar binnen voor een ventilatie mogelijkheid.De kiepschuifpui wordt over het algemeen voor kleinere afmetingen toegepast omdat de bediening op grotere afmetingen niet bedieningsvriendelijk is.

In goed overleg

We bespreken graag met u alle mogelijke schuifpuien die er zijn dit kan zijn een 2 delige schuifpui, een 3 delige schuifpui of een 4 delige schuifpui. Dit kan zijn met slanke profielen of met robuuste brede profielen. Ook kan er gekeken worden naar het beslag wat u wenst voor de schuifdeur waarbij alles voorzien is van inbraakwerend veiligheidsbeslag op de aluminium schuifpui.

Ook kunt u bij de schuifdeuren en schuifkieppuien een insectenhor toepassen, deze hor is er als een plissehor en als een schuifhor, deze hordeur voor uw schuifpui wordt ook op maat gemaakt in de kleur van het schuifraam. Ook ventilatie dmv ventilatieroosters kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden in uw schuifdeur. In onze showroom kunt u de verschillende materialen zien die er mogelijk zijn voor een aluminium schuifpui.

Contact

Schuifpuionline
Baileystraat 17
8013 RV Zwolle
Tel: +31 (0)38-460 78 69
E-mail: info@schuifpuionline.nl