Klantervaringen

 • We hadden al een oude houten schuifpui in ons huis

  Fam. Klappe


  Waarom hebben jullie voor een aluminium schuifpui gekozen?
  We hadden al een oude houten schuifpui in ons huis. Ons huis is gebouwd in 1974 en de schuifpui moest nodig vervangen worden omdat hij niet meer goed werkte. We hebben ons weer georiënteerd op een schuifpui omdat het de mooiste verbinding is met de tuin. We hebben ook nog gekeken naar een harmonica deur maar dat werd echt veel te duur. We zijn bij verschillende leveranciers van schuifpuien geweest, maar deze schuifpui van schuifpuionline was opgebouwd uit de mooiste profielen die we konden vinden en had tevens een prachtige afwerking en mooie details.

  Heeft de verkoper u nog op leuke ideeen gebracht ?
  We zagen gelijk dat we dit de mooiste schuifpui vonden , dat bleek al direct in de showroom toen we deze schuifpui zagen, het was veel mooier afgewerkt dan wat andere leveranciers ons konden bieden. We hebben ook gekeken naar een mogelijkheid voor een dubbele deur. Maar we hebben toch gekozen voor deze robuuste schuifpui. Wij dachten altijd dat aluminium schuifpuien erg dun waren en standaard grijs aluminium. Dit was het mooiste product wat wij konden vinden op de markt. Een voordeel wat wij vinden van een aluminium schuifpui is dat het onderhoudsvrij is. Ik heb jarenlang aan die oude houten schuifdeur lopen sleutelen en dat hoeft nu niet meer. Wij wilden ook graag van de houten kozijnen af vanwege het schilderwerk wat elke keer terugkwam. Een aluminium schuifpui is gewoon erg duurzaam, gaat lang mee, en behoeft geen onderhoud. Dat was de voornaamste reden om dit product te kiezen. Voordeel is tevens dat we eventueel een licht krasje weg kunnen werken. Ook hebben ze bij schuifpuionline kleurmogelijkheden die andere leveranciers niet hebben.

  Waarom hebben jullie gekozen voor een vakverdeling in de schuifpui?
  Mijn vrouw vond een vlakverdeling in de ramen mooier en omdat ik daarover twijfelde hebben we op advies van schuifpuionline een gelijke, eerder geplaatste pui bij een andere klant bekeken. Hierdoor konden we er een beter beeld van krijgen en vonden we dit erg mooi voor onze eigen situatie.Dit geeft ook een moderne look, alles is in zeer goed overleg gegaan met elkaar.

  Raad u andere mensen ook een aluminium schuifpui aan ?
  De keus die we gemaakt hebben is weloverwogen en is iets waar we zeker geen spijt van hebben. Iedere dag hebben we veel plezier van de aangekochte aluminium schuifpui. Het is een echte sfeermaker in ons huis. Ook zijn we zeer tevreden over de service en het verloop van aankoop tot oplevering.

 • Ik vond het mooier en strakker om een aluminium schuifpui

  Fam. Middelkamp


  Waarom hebben jullie voor een schuifpui gekozen?
  Ik vond het mooier en strakker om een aluminium schuifpui te nemen dan deuren of normale kozijnen, en het paste beter bij de woning en de uitbouw die we voor ogen hadden. We hadden altijd een deur, een kleine deur naar de tuin toe met een aantal vaste ramen. Het was duidelijke dat we een schuifpui wilden dit is ook meegenomen in het ontwerp van de architect. En we houden ook van een strakke moderne uitstraling. We waren al veel bij mensen thuis geweest die ook aan het verbouwen waren of nieuwbouw aan het realiseren waren, en zij hadden vaak ook een schuifpui in plaats van de traditionele deuren voor een uitbouw die vaak gebruikt worden.

  We zouden eerst voor een houten schuifpui gaan, want we hadden hiervoor in de oude situatie ook houten deuren en kozijnen in ons huis zitten. De vorige leverancier waar we eerst mee in zee zouden gaan heeft toen gemeld dat de hoogte van een houten schuifpui in 3 meter hoog niet kon in hout. Toen moesten we wel over gaan naar aluminium. We zijn toen gaan kijken om ons heen bij andere mensen en in showrooms hoe een aluminium schuifpui er precies uitziet en wat hier de mogelijkheden in zijn. We waren achteraf blij dat door de hoogte van de schuifpui dit niet in hout kon, want daardoor zijn wij op andere mooiere ideeen gekomen.

  En het eindresultaat is met deze monorail schuifpui en verlijmde ruiten daardoor zeer mooi geworden dit is een idee van de adviseur bij schuifpuionline.

  Hoe zijn jullie bij schuifpuionline gekomen?
  Schuifpuionline heeft bij ons ooit een dakraam geplaatst op de slaap kamer en ook later dubbel glas geplaatst ter vervanging van enkel glas. Ik ken het bedrijf al van de tijd dat ik werkte in Zwolle.

  Wie heeft u op ideen gebracht?
  We wilden op een gegeven moment uitbreiden in deze huis, we lieten toen een aannemer komen en die vraagt dan wat wil je graag hebben. De aannemer zei al in het begin dat we dakramen bij de uitbouw moest nemen om op die manier veel daglicht naar binnen te krijgen. We hebben daarna een prijs aangevraagd nadat de aannemer klaar was met wat schetsjes, en het eerste wat schuifpuionline zei toen ze hier de bestaande situatie zagen is als je hier gaat uitbouwen, moet je een architect in de hand nemen omdat die het maximale kan bedenken wat je met deze uitbouw kunt realiseren. Na wat op internet te hebben gekeken zijn we bij een architect gekomen in de regio die ons aansprak vanwege de projecten die al gerealiseerd waren door hun. Onze wens was wel om met zo veel mogelijk glas te werken zodat er zoveel mogelijk daglicht naar binnen komt. We wilden normaal isolerend hr++ glas plaatsen met screens om de warmte zoveel mogelijk buiten te houden. Screens zijn veel duurder en minder mooi omdat je dan minder goed naar buiten kunt kijken als je ze laat zakken, daarom hebben we gekozen voor een hele neutrale zonwerende beglazing zodat de zon met minder warmte in je huis komt.

 • Geen omkijken naar

  Fam. den Hollander

   

  Onze wensen waren veel ruimte, veel licht en een vide. Het was voor mij een verrassing dat er zoveel beton in het ontwerp werd gebruikt. Dat had ik op de tekeningen namelijk niet gezien. We zijn er erg blij mee. Evenals met de aluminium kozijnen van schuifpuionline. Oorspronkelijk had de architect liever houten kozijnen gebruikt, maar omdat ik niet ieder jaar op de ladder wil staan om te schilderen, hebben wij bewust voor aluminium gekozen. Hier heb je geen omkijken meer naar. We vinden het prachtig en krijgen veel complimenten van buurtbewoners en gasten van ons Bed&Breakfast