Kunststof schuifpuien

Voor een kunststof schuifpui bent u ook bij schuifpuionline aan het juiste adres. Wij bieden naast kunststof standaard schuifpuien ook een hefschuifpui en kiepschuifpui. Bij hefschuifpuien hef je het schuifgedeelte eerst op en vervolgens kan de hefschuifdeur gaan schuiven. Bij een kiepschuifpui heeft u de mogelijkheid om de schuifdeur eerst te kiepen naar binnen voor een ventilatie mogelijkheid en daarna kan hij schuiven.

De prijzen van een kunststof schuifraam zijn zeer scherp en passen binnen ieders budget.

Kunststof schuifpuien kunnen geleverd worden in een aantal standaard kleuren die dmv een renolit folie aangebracht worden op de profielen, ook is standaard wit of creme mogelijk in een uitvoering zonder houtnerfstructuur. U creëert met een simpele oplossing een ruime doorgang, zonder dat u hiermee ruimte verliest. Een kunststof schuifpui wordt altijd op maat gemaakt, hierdoor kan aan bijna alle individuele woonwensen voldaan worden.

Meer licht in huis

Met een kunstof schuifpui zal er sprake zijn van een grote doorgang van binnen naar buiten met zeer veel lichtinval, ook als de schuifpui gesloten is. Daarnaast zult u met een hefschuifpui of standaard schuifdeur uit een groot aantal slanke profielen kunnen kiezen waardoor het glasoppervlakte ook zo groot mogelijk blijft.

U kiest bij uw renovatie of nieuwbouw op deze manier voor een tuingerichte woonkamer en haalt letterlijk buiten naar binnen en zo ontstaat er verbinding tussen huis en tuin.

De unieke en degelijke wielen van het kunststof schuifpuisysteem zorgen voor een soepel lopend schuifraam. De eenvoud en het bedieningsgemak van onze kunstof schuifpuien en kunststof schuifwanden zorgen voor onbekommerd en jarenlang geruisloos schuifgemak. Alle door ons gebruikte schuifpuionderdelen zijn van de beste kwaliteit die op de markt te verkrijgen is.

Een goede investering & energiezuinig

Bij de kunststof schuifdeuren die wij leveren kunnen de schuifpui kaders volledig dichtgezet worden met afdekprofielen zodat het wielsysteem van de schuifdeur niet in contact komt met zand en water zodat soepel schuiven tot in lengte van jaren gegarandeerd is. Kunststof schuifpuien kenmerken zich door de grote isolatiewaarde, in combinatie met tripple glas heeft u een perfect isolerend product.

De kiepschuifpui wordt over het algemeen voor kleinere afmetingen toegepast omdat de bediening op grotere afmetingen niet bedieningsvriendelijk is. U moet dan denken aan een toepassing bij doorgang naar een balkon of klein terras.

We bespreken graag met u alle mogelijkheden voor schuifpuien die er zijn in kunststof dit kan zijn een 2 delige schuifpui, een 3 delige schuifpui of een 4 delige schuifpui.

Ook is er een ruime keus in beslag wat toegepast kan worden voor de kunststof schuifdeuren waarbij alle puien natuurlijk voorzien zijn van inbraakwerend veiligheidsbeslag, wat staat voor een perfecte kwaliteit en veiligheid . Daarnaast kunt u bij deze schuifdeuren en schuifkieppuien een hordeur toepassen, deze hor is er als een pliseehor en als een schuifhor ,deze hordeur voor uw schuifpui wordt ook op maat gemaakt in de kleur van het schuifraam. Ook ventilatie dmv ventilatieroosters kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden in uw schuifdeur.

Bekijk onze showroom

In onze showroom kunt u de verschillende materialen en vormen zien die er mogelijk zijn voor kunststof schuifpuien.

Contact

Schuifpuionline
Baileystraat 17
8013 RV Zwolle
Tel: +31 (0)38-460 78 69
E-mail: info@schuifpuionline.nl