Houten schuifpuien

Ieder maat of indeling is bij ons mogelijk voor uw schuifdeur. Wij leveren deze houten schuifdeuren in verschillende varianten die door ons onbehandeld, gegrond of afgespoten geleverd kunnen worden. Hout heeft als voordeel dat het een materiaal is wat bij een schuifraam voor een klassieke en stijlvolle uitstraling zorgt. Ook kan er bij een houten hefschuifpui makkelijk van kleur gewisseld worden als uw smaak van kleur veranderd.

Onze houten schuifpuien worden op maat gemaakt van de beste hardhoutsoorten die er zijn. De standaard houtsoorten die wij gebruiken voor de productie van onze hefschuifpuien zijn meranti en afrormosia.

Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, de beglazing, de dichtingen en het beslag zijn de basis voor een hoogstaande en duurzame techniek. Met een uniek en eenvoudig houten schuifsysteem wordt jarenlang plezier gegarandeerd. Schuifpuionline heeft een grote keuze in houten schuifpuien, wij helpen u graag op weg met de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U creëert met een simpele oplossing een ruime doorgang, zonder dat u hiermee ruimte verliest. Een houten schuifpui wordt altijd op maat gemaakt. Hierdoor kan aan bijna alle individuele woonwensen voldaan worden.

Hefschuifpui en kiepschuifpui

Wij bieden houten standaard schuifpuien in hefschuifpui en kiepschuifpui uitvoering
Met een houten hefschuifpui zal er sprake zijn van een grote doorgang van binnen naar buiten met zeer veel lichtinval, ook als het schuifraam gesloten is. Daarnaast zult u met een hefschuifpui of kiepschuifpui uit een groot aantal slanke profielen kunnen kiezen waardoor het glasoppervlakte zo groot mogelijk blijft.

U kiest bij uw verbouwing of nieuwbouw op deze manier voor een tuingerichte woonkamer en haalt letterlijk buiten naar binnen en zo ontstaat er een vloeiende overgang tussen huis en tuin. De unieke en degelijke wielen van ons houten schuifpuisysteem zorgen voor een soepel lopend schuifraam. De eenvoud en het bedieningsgemak van onze hardhouten schuifpuien en schuifwanden zorgen voor onbekommerd en jarenlang geruisloos schuifgemak

Bespaar voordelig ruimte

Met een houten schuifpui van schuifpuionline bespaart u eenvoudig ruimte en voorziet u in een royale doorgang naar uw terras of tuin. Alles is door ons op maat gemaakt en wordt naar wens in iedere ralkleur gespoten zodat het aansluit bij uw overige kozijnen. Bij een hefschuifpui hef je het schuifgedeelte eerst op en vervolgens kunt u de schuifdeur gaan schuiven. Bij een kiepschuifpui heeft u de mogelijkheid om de schuifdeur eerst te kiepen naar binnen voor een ventilatiestand.

De kiepschuifpui wordt over het algemeen voor kleinere afmetingen toegepast omdat de bediening op grotere afmetingen niet bedieningsvriendelijk is. We bespreken graag met u alle mogelijke indelingen voor schuifpuien die er zijn dit kan zijn een 2 delige schuifpui, een 3 delige schuifpui of een 4 delige schuifpui, dit kan zijn met slanke profielen of met robuuste brede profielen.

Voor houten schuiframen is er ook een grote keus in hang en sluitwerk wat natuurlijk voorzien is van inbraakwerendheid.

Ook kunt u bij de schuifdeuren en schuifkieppuien een insectenhor toepassen, deze hor is er als een plissehor en als een schuifhor, deze hordeur voor uw schuifpui wordt ook op maat gemaakt in de kleur van het schuifraam. Ook ventilatie dmv ventilatieroosters kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden in uw schuifdeur. In onze showroom kunt u de verschillende materialen zien die er mogelijk zijn voor een houten schuifpui.

Contact

Schuifpuionline
Baileystraat 17
8013 RV Zwolle
Tel: +31 (0)38-460 78 69
E-mail: info@schuifpuionline.nl