Beslag

Bij het bestellen van uw schuifpui zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van de type montage / situatie dient u de afmetingen van het schuifpui te bepalen.

Goed deurbeslag voor uw schuifdeur maakt een schuifpui niet alleen mooi, maar ook veilig en comfortabel. Bij ons moet een schuif zichzelf niet alleen onderscheiden door gebruikscomfort maar ook inbraakwerendheid en variabele ventilatie. Ook is uw schuifpui gewoon afsluitbaar met cilinder. Daarnaast is alles zoveel mogelijk geïntegreerd, zodat u nauwelijks beslag ziet zitten van buiten.

Verdere kenmerken van een goed deurbeslag in een schuifpui:

  • Het deurbeslag van de schuifpui heeft meerpuntssluitingen. Dit wil zeggen dat de deur op 3 punten wordt vergrendeld. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar zorgt er ook voor dat je de deur altijd goed aantrekt.
  • De gelagerde wielen onder de schuifpui worden speciaal berekend op het gewicht.

 

Wij hebben de grepen in verschillende materialen:

Rvs
Met roestvast staal (RVS) of inox creëert u een prachtige strakke look. Dit materiaal roest niet. Als u het goed onderhoud, geniet u er vele tientallen jaren van.

Alu Gemoffeld
Moffelen (poederlakken) is de meest uitgebreide oppervlaktebehandeling op de markt. U kiest uit een bijna onbeperkte kleurenpalet. Bijvoorbeeld ook satijnmatte afwerking die perfect past bij gelakte houten ramen.

Alu Geanodiseerd
De anodisatielaag beidt extra bescherming tegen roest. Voeg deze slijtvaste laag toe aan de stevigheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van aluminium, en u hebt een topproduct.