We hadden al een oude houten schuifpui in ons huis


Waarom hebben jullie voor een aluminium schuifpui gekozen?
We hadden al een oude houten schuifpui in ons huis. Ons huis is gebouwd in 1974 en de schuifpui moest nodig vervangen worden omdat hij niet meer goed werkte. We hebben ons weer georiënteerd op een schuifpui omdat het de mooiste verbinding is met de tuin. We hebben ook nog gekeken naar een harmonica deur maar dat werd echt veel te duur. We zijn bij verschillende leveranciers van schuifpuien geweest, maar deze schuifpui van schuifpuionline was opgebouwd uit de mooiste profielen die we konden vinden en had tevens een prachtige afwerking en mooie details.

Heeft de verkoper u nog op leuke ideeen gebracht ?
We zagen gelijk dat we dit de mooiste schuifpui vonden , dat bleek al direct in de showroom toen we deze schuifpui zagen, het was veel mooier afgewerkt dan wat andere leveranciers ons konden bieden. We hebben ook gekeken naar een mogelijkheid voor een dubbele deur. Maar we hebben toch gekozen voor deze robuuste schuifpui. Wij dachten altijd dat aluminium schuifpuien erg dun waren en standaard grijs aluminium. Dit was het mooiste product wat wij konden vinden op de markt. Een voordeel wat wij vinden van een aluminium schuifpui is dat het onderhoudsvrij is. Ik heb jarenlang aan die oude houten schuifdeur lopen sleutelen en dat hoeft nu niet meer. Wij wilden ook graag van de houten kozijnen af vanwege het schilderwerk wat elke keer terugkwam. Een aluminium schuifpui is gewoon erg duurzaam, gaat lang mee, en behoeft geen onderhoud. Dat was de voornaamste reden om dit product te kiezen. Voordeel is tevens dat we eventueel een licht krasje weg kunnen werken. Ook hebben ze bij schuifpuionline kleurmogelijkheden die andere leveranciers niet hebben.

Waarom hebben jullie gekozen voor een vakverdeling in de schuifpui?
Mijn vrouw vond een vlakverdeling in de ramen mooier en omdat ik daarover twijfelde hebben we op advies van schuifpuionline een gelijke, eerder geplaatste pui bij een andere klant bekeken. Hierdoor konden we er een beter beeld van krijgen en vonden we dit erg mooi voor onze eigen situatie.Dit geeft ook een moderne look, alles is in zeer goed overleg gegaan met elkaar.

Raad u andere mensen ook een aluminium schuifpui aan ?
De keus die we gemaakt hebben is weloverwogen en is iets waar we zeker geen spijt van hebben. Iedere dag hebben we veel plezier van de aangekochte aluminium schuifpui. Het is een echte sfeermaker in ons huis. Ook zijn we zeer tevreden over de service en het verloop van aankoop tot oplevering.