Onze merken

 • Profel

  Profel

  Kozijnen en deuren met glasheldere beloftes

  Profel deuren en kozijnen Nederland is een onderdeel van de Profel Groep, opgericht in 1948 en produceert in Nederland (Eersel), België en Frankrijk. Als familiebedrijf met meer dan 68 jaar expertise maken we vrijwel alle kozijnen, deuren, schuifpuien en alle andere producten zelf. Omdat we voortdurend innoveren, behoort elk Profel-product bij het beste dat vandaag op de markt is. Profel heeft meer dan 1.000 mensen in dienst in Nederland, België en Frankrijk.

  Al 68 jaar kozijnen en deuren op maat

  [information]

  Jouw kozijnen of deuren zijn oud, versleten of rot. Ze isoleren niet goed meer. Vragen teveel onderhoud of passen gewoon niet meer bij je huis. Je kozijnen & deuren vervangen, is een rendabele investering, die meer oplevert dan je geld op de bank zetten. Door continue innovatie garanderen wij de hoogste kwaliteit in kunststof, aluminium of hout.

  Kozijnen op maat van je woning en wensen.

  Zonder zorgen nieuwe kozijnen. Maak je huis compleet...

  Kozijnen zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium, hout of de combinatie aluminium/kunststof. Ze zijn sterk, hebben een lange levensduur en standaard een hoge veiligheidsgraad. Bovendien hebben ze een uitzonderlijke thermische isolatie en zijn ze zeer geluidswerend.

  Kunststof kozijnen

  Doorslaggevend voor kunststof kozijnen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De kunststof kozijnen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Kunststof kozijnen worden het meest gekozen voor zijn budgetvriendelijke prijs, de erg hoge isolatiewaarde en lange levensduur. De structuurfolie maken ze vrijwel onderhoudsvrij. Het vooroordeel dat kunststof kozijnen eruitziet als plastic, is pertinent onjuist! Onze houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden.

  Aluminium kozijnen

  (Slanke) aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ze hebben een optimale isolatiewaarde en zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand. Aluminium kozijnen zijn licht, sterk en slank. Daarom kiezen mensen vooral voor aluminium kozijnen als het om grote raampartijen gaat. We bieden heel wat kleuren en kleurcombinaties.

  Houten kozijnen

  Houten kozijnen zijn esthetisch, warm en natuurlijk. Er is keuze uit FSC® goedgekeurd duurzaam tropisch hardhout. Alle houten kozijnen worden statisch gelakt op waterbasis. Daardoor hoef je ze pas na 8 à 10 jaar opnieuw te schilderen. Van nature hebben houten kozijnen een goede isolatiewaarde. Twee dichtingen in je houten kozijnen maken ze wind- en waterdicht en geluidsisolerend. Dé eerste 10 jaar ben je schildervrij!  Voor je houten kozijnen op maat gebruiken we FSC-goedgekeurd duurzaam hardhout (afrormosia, meranti of fadura). 100% maatwerk perfect aansluitend op je wensen en woning. Alle mogelijk sierlijk freeswerk kunnen op ambachtelijke wijze worden toegepast.

  Je Profel Expert helpt je verder met je nieuwe deuren & kozijnen op maat.

  Gezonde ondernemingen die jaarlijks worden gecontroleerd.

  Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde Profel Experts, die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Deze gecertificeerde vakmensen kennen het Profel-gamma door en door. Ze helpen je graag met advies, begeleiding, informatie, prijs...

  Profel Experts staan garant voor:

  • Showroom met uitgebreid assortiment.
  • Snel antwoord op een vrijblijvende offertevraag.
  • Objectief advies, begeleiding, onberispelijke plaatsing en afwerking.
  • Service voor, tijdens en na de montage (10 jaar fabrieksgarantie).
  • Onze betrokkenheid vertaald naar 3 glasheldere beloftes.
 • Vega

  Vega