Boer verf & behang

Boer verf en behang is een begrip in Zwolle. Al meer dan 30 jaar staat Hans Boer aan de basis van dit bedrijf. Vakmanschap, daar staan we voor. Onze medewerkers verkopen niet alleen, maar zij geven u advies op maat.

Hoewel iedereen zijn eigen specialiteiten heeft, zijn alle werknemers bij Boer deskundig op het gebied van verf en behang. Wij helpen u bij het uitzoeken van kleuren, bij het kiezen van een product en bij vragen over de verwerking hiervan. Als u er echt niet uit komt, kunnen wij u helpen met een op maat gemaakt kleuradvies.

Heeft u vragen of advies nodig?

Onze medewerkers geven advies opmaat.

Onze website 038 - 422 45 46

Ook in groothandel zijn wij u specialist

Wij zijn een bloeiend en groeiend bedrijf dat verkoopt aan consumenten, maar ook aan schildersbedrijven, scholen, verzorgingstehuizen, musea, winkels en andere bedrijven. Als groothandel kunnen wij aan andere bedrijven leveren tegen gunstige prijzen. Kom eens langs in de winkel voor een gesprek over de speciale tarieven voor eenmanszaken, grootverbruikers en instellingen, of mail ons voor een afspraak: info@boerverfenbehang.nl.

Heeft u geen advies nodig, maar weet u precies wat u wilt? Klik dan hierboven op ‘Producten’ en bestel meteen wat u nodig heeft. U kunt uw bestelling laten bezorgen of komen ophalen in de winkel.